Kijkers merken drastische verandering op in 'Familie'
LHX
Kijkers merken drastische verandering op in 'Familie'
Foto: VTM

Bijna twee maanden hebben de trouwe 'Familie'-kijkers op hun honger moeten zitten, maar sinds deze week is de soap eindelijk terug. Op maandag 26 werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden.

Het nieuwe seizoen van 'Familie' begon al meteen heftig. Er werd onder meer een lijk in stukken gezaagd. Het lijkt erop dat de makers daarom een opvallende maatregel hebben genomen.

Uit reacties op sociale media blijkt dat veel kijkers iets is opgevallen: 'Familie' heeft nu namelijk een leeftijdsbeperking. 16 jaar is de aangeraden miminumleeftijd.

Dat kunnen veel kijkers goed begrijpen. "De aflevering van maandag was inderdaad niet echt gepast voor -16-jarigen", vinden ze. "Mijn dochter van 9 zat naast mij. Dat stukje waarin hij begint te zagen was inderdaad niks voor haar."

"'Familie' wordt stilaan een thriller", klinkt het ook. "Waar is 'Familie' van de beginjaren? Toen konden alle leeftijden ernaar kijken." "Ik ben ouder dan 16 en ook voor mij was die scène niets voor mij, bij momenten echt walgelijk zelfs."

Meer nieuws

Meer nieuws

.