Kijkers van 'Familie' voorspellen relatiebreuk: "Het zat eraan te komen"
LHX
Kijkers van 'Familie' voorspellen relatiebreuk: "Het zat eraan te komen"
Foto: VTM

Niet zo lang geleden was de liefde tussen Lars en Stefanie in 'Familie' erg groot. Er lijken echter al barsten in te komen.

Het grote leeftijdsverschil tussen Stefanie en Lars zorgde van in het begin van hun relatie al voor moeilijkheden. Ze zagen elkaar duidelijk graag, maar vader Benny was absoluut niet blij met het nieuwe koppel.

Het lijkt erop dat alle spanningen beginnen te wegen op Stefanie. Wanneer Lars haar voorstelt om samen te gaan wonen, uit ze haar twijfels. "Ik ben weg. Sorry", klinkt het. 

De kijkers denken er het hunne van. "De generatiekloof is misschien te groot. Stefanie proeft weer van het plezier maken en feesten en Lars is een grijze muis", reageren ze op sociale media. "Een veel te groot leeftijdsverschil en ze zijn opgegroeid in totaal andere werelden. Het zat eraan te komen."

"Het was te denken dat het niet zo lang zou duren", klinkt het ook. "Ze passen totaal niet samen." "Dat blijft niet duren! Ze begint te beseffen dat ze te veel verschilt op alle vlakken met een 20 jaar oudere man."

Er zijn ook kijkers die het jammer vinden. "Eigenlijk is het spijtig. Nu denkt iedereen dat een relatie met een oudere partner sowieso mislukt", vinden zij.

Hoe het nu verder moet met hun liefdesleven? Veel 'Familie'-fans voorspellen dat er tussen Raven en Stefanie weleens iets zou kunnen ontstaan. "Dat zou nog een schattig koppel zijn", klinkt het. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.