Sterft Mieke in seizoensfinale van 'Familie'? Dit zegt actrice Caroline Maes erover
LHX
Sterft Mieke in seizoensfinale van 'Familie'? Dit zegt actrice Caroline Maes erover
Foto: VTM

De seizoensfinale van 'Familie' in juni liet de kijkers met veel vragen achter. Vooral de onheilspellende flasforward schokte heel wat mensen.

In de seizoensfinale van 'Familie' vroeg Joris plots Mieke ten huwelijk, tot grote verbazing van alle andere aanwezigen. Vervolgens ging het beeld op zwart en kregen de kijkers een ongeziene slotscène te zien: een flashforward naar 3 januari 2025.

Een knal, stof, ravage. En Mieke die gehuld in een trouwjurk blootsvoets over de vloer strompelt, om uiteindelijk bebloed neer te vallen. De beelden veroorzaakten heel wat verwarring bij de kijkers.

"Niemand snapt het eigenlijk", zegt Caroline Maes, die Mieke speelt, tegen Het Laatste Nieuws. "Het wil zeggen dat dit is wat er in januari 2025 gaat gebeuren. Daar gaan we naartoe. En op die datum ga je dat beeld terug te zien krijgen."

De grote vraag is of dat betekent dat Mieke sterft. "Ik kan alleen maar hopen dat ik echt de genen van de Bomma heb en dat onkruid alles overleeft", is alles wat Caroline erover kwijt wil.

Meer nieuws

Meer nieuws

.