Het begin van het schooljaar, het einde van de zomer? Dit zegt Sabine Hagedoren erover
LHX
Het begin van het schooljaar, het einde van de zomer? Dit zegt Sabine Hagedoren erover
Foto: VRT1

De afgelopen dagen zijn prachtig geweest, maar vandaag komt er een storing opzetten. Die brengt heel wat wolken met zich mee.

Vanochtend zou er uit de wolken een spatje regen kunnen vallen. "Maar het gaat weinig voorstellen, hoor", zegt Sabine Hagedoren op Radio2. "Misschien is er een beetje gedruppel in het westen en het centrum van het land."

Ook de rest van de dag blijft het meestal droog, maar wel bewolkt. "De temperaturen liggen minder hoog dan gisteren, maar toch nog 25 graden voor het centrum van het land, 20 graden voor de kust. En hier en daar nog 27 of zelfs 28 graden."

"De storing blijft nog wat golven in onze buurt, en dat geeft vrijdag soms regen of een bui, maar niet overal", aldus Sabine. De temperaturen liggen rond de 22 graden, maar in het zuiden van het land kan het kwik wel nog steeds tot 27 graden gaan.

"Voor het weekend en het begin van volgende week, de start van het nieuwe schooljaar, houden we het wisselvallig. De zon gaat er wel geregeld door komen, maar hier en daar kan er al eens een bui vallen. De temperaturen zitten ergens rond de 24 of 25 graden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.