Wordt Julie Vermeire binnenkort mama? Ze heeft er wat over te vertellen
PMN
Wordt Julie Vermeire binnenkort mama? Ze heeft er wat over te vertellen
Foto: Photonews

Julie Vermeire zagen we afgelopen zondag nog in 'Tien Om Te Zien'. Ze danste er samen met haar vader op diens grote hit 'Max'. Een moment dat Julie voor altijd zal koesteren.

Julie Vermeire is enorm populair op de sociale media. Heel regelmatig plaats ze bijvoorbeeld filmpjes van dat ze aan het dansen is op TikTok. In die filmpjes zien we ook regelmatig haar vader Jacques Vermeire opduiken.

Julie vormt een koppel met Laurins Dursin. Ze twijfelt er niet aan dat hij de man van haar leven is. Maar betekent dat ze ook aan kinderen denken?

Julie Vermeire wil zeker kinderen, maar het zal nog niet voor meteen zijn

Julie praat in TV-Familie openhartig over haar kinderwens. "Er zijn momenteel nog geen concrete plannen voor kinderen, maar ik sta er wel voor open in de toekomst. Het lijkt me leuk om een jonge mama te zijn, maar tegelijk lijkt het mij ook belangrijk om realistisch te blijven en je tijd te nemen voordat aan je zo’n grote stap begint."

Het leeft wel binnen hun relatie. "Het is iets waar Lau en ik over nadenken, maar zonder haast. De timing moet juist zitten voordat we deze beslissing nemen, dus het zal niet voor morgen zijn", besluit Julie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.