Dit zagen we Bart De Wever nog nooit doen! "Ben op dat podium gesprongen"
LHX
Dit zagen we Bart De Wever nog nooit doen! "Ben op dat podium gesprongen"
Foto: Photonews

Bart De Wever heeft een grote interesse voor geschiedenis, maar kunst is niet echt zijn ding. Muziek, bijvoorbeeld, zegt hem weinig.

Elk jaar wordt Bart De Wever uitgenodigd op Tomorrowland, maar hij heeft er weinig te zoeken. De enige concerten waar hij al eens naartoe gaat, zijn klassieke concerten.

Daarnaast heeft hij ook een grote liefde voor ABBA, onthult hij in Humo. "ABBA is briljante muziek, omdat het de niet-muzikale medemens zoals ikzelf onmiddellijk meekrijgt. 'Dancing Queen', dat begint al met het refrein!"

In Stockholm is hij al eens naar het ABBA-museum geweest. Er was een soort videowall, waarop je virtueel mee met ABBA kon optreden, als vijfde bandlid.

"Ik heb dat gedaan", bekent hij. "Eerst heb ik wel heel goed geluisterd welke talen de andere mensen in de ruimte spraken: ik wilde niet herkend en al zeker niet gefilmd worden."

"Toen ik gerustgesteld was, ben ik daadwerkelijk op dat podium gesprongen om 'Dancing Queen' te zingen. Alleen aan de danspasjes heb ik met niet gewaagd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.