Sarah Puttemans komt stevig ten val: "Been ligt open"
LHX
Sarah Puttemans komt stevig ten val: "Been ligt open"
Foto: instagram @sarahputtemans

Eind vorige maand trad Viktor Verhulst voor het eerst op in Saint-Tropez. Zijn vriendin Sarah Puttemans vergezelde hem op de korte trip.

In een nieuwe episode van de vlog van Sarah Puttemans is te zien hoe ze geniet van het heerlijke weer, het goede gezelschap en Viktors muziek in Saint-Tropez. Helaas eindigt het reisje in mineur.

"Ik ben gisteren heel hard gevallen", vertelt ze. "Heel mijn rechterbeen ligt open. Da's echt supertof", zegt ze sarcastisch.

Hoe het precies gebeurd is? "We moesten uit een klein bootje stappen. Ik had een superstrakke jurk aan, ik kon mijn benen bijna niet bewegen. Er waren allemaal kleine steentjes."

"Toen ik van de boot probeerden te stappen, bewoog die ineens. Ik viel op mijn knie en had ongelofelijk veel pijn. Ik heb de afgelopen nacht niet kunnen slapen. De wonde was aan het onsteken, dus ik heb er nu een beetje Isobetadine op gesmeerd."

Zowel op haar knie als net boven haar voet zit haar been in het verband. "Hopelijk komt het snel in orde, maar ik mag nu niet in de zon liggen", klinkt het gefrustreerd.

Enkele dagen later komt ze met een update. "Ik heb nog steeds zoveel last van mijn knie, het is echt absurd. Het wordt heel erg blauw en ik heb best wat pijn. Maar het komt wel goed."

Sarah Puttemans

Meer nieuws

Meer nieuws

.