Tanja Dexters wil puntjes op de i zetten over vechtpartij: "Plaatsvervangende schaamte"
LHX
Tanja Dexters wil puntjes op de i zetten over vechtpartij: "Plaatsvervangende schaamte"
Foto: Photonews

Geregeld vertoeft Tanja Dexters in Marbella. Op een avond in 2021 liep het daar fout: zij en haar vriend Michaël raakten slaags met een ander koppel.

Het is al drie jaar geleden dat Tanja Dexters en Michaël gefilmd werden tijdens hun vechtpartij. De beelden veroorzaakten toen heel wat ophef.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt Tanja dat ze geen spijt heeft van wat er gebeurd is, omdat het volgens haar de schuld van het andere koppel was. "Het zijn twee vreemde mensen die ons hebben aangevallen. Wij hebben ons enkel maar verdedigd", benadrukt ze.

"Ik voel plaatsvervangende schaamte: wat bezielde hen om ons out of the blue zomaar aan te vallen?", vraagt ze zich af. "Ik heb mezelf gewoon verdedigd."

"Ik heb dat meisje zelfs niet geslagen. Ik heb haar vastgepakt, neergelegd en tegengehouden." Toen het meisje haar vroeg om te stoppen, liet ze haar meteen los.

Zij en Michaël overwogen wel even om klacht in te dienen, maar uiteindelijk zagen ze er toch van af. Ze hadden namelijk geen zin om twee uur op het politiekantoor te gaan zitten wachten, om dan hun verhaal te doen aan agenten die enkel Spaans spreken. "We hebben het maar zo gelaten", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.