Jani Kazaltzis praat voor het eerst over het overlijden van zijn hondje Qozmo: “Maakt het allemaal zo moeilijk"
PMN
Jani Kazaltzis praat voor het eerst over het overlijden van zijn hondje Qozmo: “Maakt het allemaal zo moeilijk"
Foto: Instagram@janikazaltzis

Jani Kazaltzis is de presentator van ‘Fboy Island’, een programma dat je kunt bekijken op Streamz. We zien hem ook op Play4 in ‘Jani en James doen het zelf’.

Jani Kazaltzis blijft een belangrijk tv-gezicht bij Play4. De presentator had onlangs heel droevig nieuws te melden: hij maakte het overlijden van zijn hondje Qozmo bekend. “Ik kan daar nog altijd niet goed over babbelen”, zegt Jani in een interview met Het Laatste Nieuws.

“Als ik over Qozmo praat, begin ik nog altijd te wenen. Ik vind het allemaal echt heel erg. Ik heb het echt megazwaar gehad. Dat is toch je beste vriend die je moet afgeven.”

Jani maakte niet bekend waaraan zijn hondje overleden is, maar daar heeft hij nog wel iets over te zeggen. “Daar ligt net het probleem dat het allemaal zo moeilijk maakt”, gaat hij verder.

“Ik weet zelf ook niet waar hij aan overleden is. Qozmo moest geopereerd worden aan een hernia, en we zijn hem gaan bezoeken na de operatie. Alles ging goed, en dan is het ‘s nachts misgelopen. Het kan van alles zijn. Is hij in ademnood geraakt? In paniek geraakt? Het kan ook met medicatie te maken hebben.”

“De juiste oorzaak weten we niet. We proberen daar ook niet achter te gaan zoeken; we proberen gewoon te aanvaarden dat hij er niet meer is. Qozmo is gecremeerd geweest en is terug mee naar huis gekomen. Dat heeft ons wel deugd gedaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.