'Familie'-acteur Peter Bulckaen verklapt het nu al: "Of het nog goedkomt tussen Mathias en Vanessa?"
LHX
'Familie'-acteur Peter Bulckaen verklapt het nu al: "Of het nog goedkomt tussen Mathias en Vanessa?"
Foto: Medialaan

Enkele maanden geleden waren Mathias en Vanessa nog een mooi 'Familie'-koppel, maar de situatie is momenteel heel anders. De grote vraag is of het nog goedkomt tussen hen.

Mathias en Vanessa waren erg gelukkig samen, maar sinds Vanessa ontdekt heeft dat Mathias is vreemdgegaan, vertoont hun relatie barsten. Het is zelfs zover gekomen dat ze hem heeft ontslagen uit zijn eigen bedrijf.

Veel kijkers vinden dat Vanessa overdrijft. Of de barsten nog te lijmen zijn, is nog maar de vraag. In de podcast 'Familieklap' wil Peter Bulckaen, die de rol van Mathias, speelt, er al iets over kwijt.

"Alles komt altijd goed. Ook voor ons", klinkt het verrassend positief. Toch betekent dat niet dat het ergste al achter de rug is. "We moeten nog door diepe wateren."

Dat de relatie dus nog niet aan zijn einde komt, is goed nieuws voor Peter. Hij speelt immers erg graag samen met Karen Damen. "Op sociale media lees ik commentaren als 'De bitch' en 'Ze moet eruit'. Dan breekt mijn hart. De mensen mogen zo niet reageren", vindt hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.