Drama in 'Big Brother'-land: Kitty Mager is razend op Ashley
LHX
Drama in 'Big Brother'-land: Kitty Mager is razend op Ashley

Op 13 oktober zou er normaal een 'Big Brother'-fandag plaatsvinden. Die is echter afgelast.

Er was nog nooit een 'Big Brother'-fandag geweest in Nederland, en daar besloot Chayron, die vorig jaar deelnam, iets aan te doen. Op 13 oktober zouden alle fans hun favoriete bewoners kunnen ontmoeten in het Nederlandse Krimpen aan de Lek.

Ashley, de meest besproken bewoner van dit jaar, zou er echter niet aanwezig zijn. De reden daarvoor doet ze uitgebreid uit de doeken op Instagram. Ze vindt een fandag zoveel maanden na de finale erg onnodig, maar wat haar nog het meest stoort, is dat de fans 20 euro moeten betalen.

Daarvoor krijgen ze weliswaar (onbeperkt) frietjes en twee drankjes, maar toch vindt ze het niet kunnen. "Mijn bek valt ervan open", zegt ze. "Woest word ik hiervan."

Veel fans hebben tijdens 'Big Brother' al heel wat geld neergeteld om vliegtuigjes boven het huis te laten vliegen, en nu moeten ze nóg eens betalen, gewoon om de bewoners even te ontmoeten. "We zijn toch geen artiesten?", aldus Ashley. Ze vindt dat Chayron de fans geld aftroggelt. Dat mensen die het minder breed hebben er daardoor niet bij kunnen zijn, vindt ze bovendien schandalig.

(Lees verder onder de post.)

Door haar harde kritiek heeft Chayron besloten om het evenement af te gelasten. "Ik wil niet dat mijn naam door het slijk wordt gehaald, terwijl ik altijd oprecht en eerlijk ben geweest", klinkt het op zijn Instagram.

Wie er absoluut niet mee kan lachen, is Kitty Mager, die in 2022 te zien was in het programma. "Onvoorstelbaar dat iemand iets wat oprecht en goedbedoeld is, smerig kan maken!", schrijft ze in haar Instagramverhaal.

"Als je iemand zo onterecht door het slijk haalt en onterecht van van alles beticht, ben je geen knip voor de neus waard! Waar haal je het gore lef vandaan?! Echt schandalig dit."

Meer nieuws

Meer nieuws

.