Britse Royals dan toch op de Olympische Spelen? Spannende geruchten over mogelijke bezoeker
WVDS
Britse Royals dan toch op de Olympische Spelen? Spannende geruchten over mogelijke bezoeker
Foto: Photonews

De Olympische Spelen in Parijs draaien op volle toeren. De meeste landen worden aangemoedigd door koninklijke delegaties.

België, Nederland en Spanje vaardigen meerdere van hun koninklijke hoofden af om hun landgenoten aan te moedigen in de strijd om een titel. Het Brits koningshuis is echter een opvallende afwezige, met uitzondering van prinses Anne.

Brits koningshuis is opvallende afwezige, met uitzondering van prinses Anne

Maar die is als lid van het Internationaal Olympisch Comité verplicht om aanwezig te zijn en mag af en tot prijzen uitreiken. Bovendien heeft prinses Anne zelf als ruiter ooit deelgenomen aan de Olympische Zomerspelen in 1976.

Er gaan nu geruchten opgedoken dat prins William dan toch binnenkort zal afreizen naar Frankrijk. Volgens een paleismedewerker zou prins William volgende week kunnen verschijnen.

Of Kate Middleton en de kinderen hem zullen vergezellen, is nog onduidelijk. Of zijn vrouw Kate mee komt zal afhangen van de goedkeuring van haar behandelende artsen. Een insider heeft laten weten dat Kate zelf maar al te graag de sfeer van de Spelen zou willen ervaren, aldus Nouveau.

Meer nieuws

Meer nieuws

.