Deze bekende dame geeft prinses Charlotte 'prinsessenetiquette': En het is niet haar moeder
WVDS
Deze bekende dame geeft prinses Charlotte 'prinsessenetiquette': En het is niet haar moeder
Foto: Instagram

De 9-jarige prinses Charlotte, dochter van prins William en Kate Middleton, blinkt uit in voortreffelijk gedrag tijdens officiële gelegenheden.

Natuurlijk ga je ervan uit dat etiquette bij koninklijke kinderen met de paplepel wordt ingegeven, maar toch worden ze er binnenshuis specifiek op voorbereid om de juiste handelingen te stellen wanneer ze een bepaalde officiële  uitstap maken.

Prinses Anne leert Charlotte de kneepjes van het vak

Zo zou prinses Charlotte de kneepjes van het vak leren van prinses Anne, de zus van koning Charles. The Mirror gaat ervan uit dat prinses Anne Charlotte onder haar hoede heeft genomen en haar ‘prinsessenetiquette’ aanleert.

Het gaat er blijkbaar gemoedelijk aan toe. “Ze praten de hele tijd over van alles en nog wat: vrouwenvoetbal, zeilen, paarden, ballet, mode, manieren”, vertelde een insider eerder aan Woman’s Day.

Anne was van onschatbare waarde voor Kate Middleton

Kate Middleton is uiterst blij met Anne als hulp bij de opvoeding van haar dochter, weet een bron dicht bij het gezin. “Anne was van onschatbare waarde voor Kate tijdens die eerste onzekere jaren, vooral als burger. Ze wil dat Charlotte dezelfde openhartige, liefdevolle aanpak krijgt die Anne haar gaf.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.