Ingrijpende verandering in het leven van prins Harry en Meghan: ze verwelkomen dit familielid in hun huis
WVDS
Ingrijpende verandering in het leven van prins Harry en Meghan: ze verwelkomen dit familielid in hun huis
Foto: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle zijn na hun verhuis naar Amerika door een moeilijke periode gegaan. Na hun interview met Oprah Winfrey bekoelde de relatie met zijn familie helemaal.

Momenteel krijgt prins Harry nog steeds niet de gevraagde veiligheidsgaranties om met zijn gezin naar Engeland te reizen en neemt hij geen risico. Maar het koppel krijgt wel hulp in Amerika.

Prins Harry waardeert haar warmte

Die hulp komt van Doria, de moeder van Meghan Markle. Prins Harry en hun kinderen Archie en Lilibet voelen zich goed in het gezelschap van Doria. The Express schreef eerder: “Harry waardeert haar warmte en vriendelijkheid, zeker omdat hij dat niet krijgt van zijn kant van de familie.”

De moeder van Meghan zorgt al langer mee voor de kinderen, maar ze gaat binnenkort haar permanente intrek nemen in het gastenhuis van Harry en Meghan. Dit zal voor Harry en Meghan, maar ook voor Doria een ingrijpend verschil in hun leven zijn.

De reden van haar intrek bij dochter Meghan en schoonzoon Harry

Normaal doet Doria er 3 uur over om tot bij haar dochter en schoonzoon te komen. En aan dit ritten komt dus binnenkort een einde, schrijft royalty-online.

Meer nieuws

Meer nieuws

.