Kijk hoe prins Harry Meghan in grote verlegenheid brengt tijdens tour: "Meghan Markle zal gek worden van jaloezie”
WVDS
Kijk hoe prins Harry Meghan in grote verlegenheid brengt tijdens tour: "Meghan Markle zal gek worden van jaloezie”
Foto: Photonews

Meghan Markle en Prins Harry zijn op een rondtoer in Colombia. En daar ging prins Harry iets te ver tijdens een openingsceremonie, volgens Meghan.

Het koppel genoot van een kleurrijke traditionele dans in het Nationale Centrum voor Kunsten Delia Zapata in Bogotá, de hoofdstad van het land.

Contrast in lichaamstaal kan niet groter zijn tussen Meghan Markle en haar man Harry

Maar het contrast in lichaamstaal van Meghan en Harry kon niet groter zijn. Terwijl Meghan ingetogen bleef zitten en een geïnteresseerde houding aannam tijdens de voorstelling, zat prins Harry onderuitgezakt in zijn stoel, laat Daily Mail weten.

Harry voelde zich zelfs zo op zijn gemak dat hij zijn arm op de rugleuning van de stoel van de vertaler liet rusten. De prins trok de aandacht van een andere medewerker die naar hem toekwam en een kort gesprek met de prins voerde.

Een gebaar dat de koninklijke fans nu gebruiken om grapjes over te maken. Zo zeggen ze dat hij zeker woorden zal hebben met Meghan over zijn nonchalante gedrag. "Meg doet alsof ze het niet merkt, ze ziet alles en hij zal later wel moeten boete....."

"Meghan Markle zal gek worden van jaloezie met Harry's arm in die positie rond deze vrouw en het feit dat hij zo dicht bij haar zit en verder weg van zijn vrouw."

Meer nieuws

Meer nieuws

.