Koningin Elizabeth’s opmerkelijke inzicht bij kleine prinses Charlotte, dochter van prins William en Kate Middleton
WVDS
Koningin Elizabeth’s opmerkelijke inzicht bij kleine prinses Charlotte, dochter van prins William en Kate Middleton
Foto: Photonews

Prins William en Kate Middleton hebben drie kinderen: prins George, prinses Charlotte en prins Louis. Vooral het gedrag van dochter Charlotte valt op.

Prins George mag dan wel de oudste van de drie kinderen zijn, volgens wijlen Queen Elizabeth is prinses Charlotte de baas in huis en op officiële gelegenheden.

Prinses Charlotte vierde op 2 mei haar tiende verjaardag. Ze toont zich als een heel zelfverzekerd klein meisje, een eigenschap die veel mensen uit haar nabije omgeving al van jonge leeftijd opviel.

Overgrootmoeder koningin Elizabeth viel het al op bij prinses Charlotte

Ook haar overgrootmoeder maakte al in januari 2018 een opmerking over de beschermende persoonlijkheid van de prinses, toen Charlotte net twee jaar oud was en haar oudere broer George vier.

Het verhaal gaat als volgt: op dat moment overhandigde koningin Elizabeth een boek aan de tienjarige scholiere Emily Clay. Volgens Town & Country, toen de koningin de studente vroeg of ze op haar jongere zusje paste, antwoordde Emily’s moeder: “Het is juist andersom”, waarop de vorstin antwoordde: “Zo is het ook met Charlotte en George.”

Prinses Charlotte staat er ook om bekend dat ze op haar beide broers past als ze op koninklijke uitstappen gaan. Wanneer de jongens volgens haar het koninklijke protocol niet volgen, zal ze hen daarop wijzen en aanmanen zich te gedragen. Ze is vooral beschermend over haar jongere broer, de kleine prins Louis, volgens The Mirror.

Meer nieuws

Meer nieuws

.