Waarom hertogin Sophie's outfit bij de Olympische Spelen voor opschudding zorgt bij fans
WVDS
Waarom hertogin Sophie's outfit bij de Olympische Spelen voor opschudding zorgt bij fans
Foto: Photonews

Fans van het Britse koningshuis waren dolblij om Sophie, hertogin van Edinburgh, Britse sporters te zien aanmoedigen tijdens de Olympische Spelen in Parijs.

Volgers keken hun ogen uit en deden een opmerkelijke vaststelling bij de perfecte outfit van de hertogin. Volgens hen overtrad de royal een koninklijke moderegel.

Sophie nam plaats op de tribune bij de gouden medailleoverwinning van het Britse team op de teamsprint voor vrouwen. Een nieuw wereldrecord werd gevestigd. Maar de fans hadden vooral oog voor haar prachtige outfit.

Sophie Rhys-Jones, de vrouw van prins Edward, droeg een prachtige jurk met bloemenprint. De midi-jurk kenmerkt de modestijl van Sophie. Zij combineert graag comfortabele kleding met een groot chic-gehalte.

Ze maakt de outfit helemaal af met mooie open zomerse schoenen. Ze droeg een paar witte hoge Mary Jane leren espadrilles van Penelope Chilvers, een merk dat Kate Middleton graag draagt, schrijft de krant Mirror.

Fans zijn enthousiast over de mooie verschijning van Sophie, maar ze heeft voor deze gelegenheid toch een belangrijke moderegel naast zich neergelegd. Traditioneel dragen leden van de koninklijke familie namelijk geen sleehakken omdat wijlen de koningin een hekel had aan deze schoenenstijl.

Meer nieuws

Meer nieuws

.