Waarom prins William de zus van koningin Camilla ontsloeg: de echte reden onthuld
WVDS
Waarom prins William de zus van koningin Camilla ontsloeg: de echte reden onthuld
Foto: Instagram @theroyalfamily

Onlangs werd bekend dat Annabel Elliot, de zus van koningin Camilla, werd ontslagen nadat ze jaren voor het paleis heeft gewerkt.

Nadat koning Charles en Camilla, geboren als Camilla Rosemary Shand, in 2005 trouwden, ging de zus van Camilla voor het paleis werken als hoofd van de afdeling interieurdesign.

Nu is het zijn zoon, kroonprins William, die heeft beslist dat Annabel Elliot van de loonlijst van het paleis moest verdwijnen. Annabel nam de vakantiehuisjes in Cornwall onder handen.

Annabel Elliot leverde altijd goed werk af, maar smaken verschillen

De zus van de koningin leverde altijd heel goed werk af, dus wat is dan de echte reden van haar ontslag? Aan de Britse krant Daily Mail onthulde een paleismedewerker dat vooral het verschil in smaak tussen William en Charles aan de basis ligt van haar ontslag.

“William is op zoek naar een modernere insteek voor de nieuwe inrichting van de huizen in Cornwall. En daar hoort Annabel niet bij; zij had meer de smaak waar koning Charles en Camilla dol op zijn. Maar dat is niet meer van deze tijd”, aldus de medewerker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.