Welke dreiging hangt Prins Harry boven het hoofd wanneer Donald Trump president wordt?
WVDS
Welke dreiging hangt Prins Harry boven het hoofd wanneer Donald Trump president wordt?
Foto: Photonews

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben enkele jaren geleden de beslissing genomen om uit het Verenigd Koninkrijk te vertrekken en zich met hun gezin in Amerika te vestigen. Maar het gaat niet zo goed met Harry in de Verenigde Staten.

Heel die ommezwaai van Engeland naar het verre Amerika, blijkt hem ondertussen wel zuur op te breken. Veel bekende Amerikanen hebben hen al de rug toegekeerd en nieuwe vrienden maakt het koppel haast niet.

De vraag die nog steeds boven zijn hoofd hangt is: gaat hij in Amerika mogen blijven?

Ook is het onzeker of prins Harry wel in Amerika zal mogen blijven. En dat heeft alles te maken met een bekentenis die hij deed in zijn boek Reserve vol onthullingen over zichzelf en zijn familie.

Daarin vernoemde hij drugsgebruik in zijn jeugd. Wanneer je wilt verblijven in de Verenigde Staten, moet je een document invullen waarop ook drugsgebruik uit het verleden moet worden vermeld, wat de prins nagelaten heeft.

Royalty-expert Tom Quinn verwijst naar een uitspraak van Donald Trump, die stelt dat alle regels ook gelden voor een prins. Dus wanneer Trump weer aan de macht komt als president, zou prins Harry wel eens een groot probleem kunnen krijgen en riskeert hij uit het land gezet te worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.