Larissa uit ‘Blind Getrouwd’ wacht weer spannend moment in haar huwelijk met Siemen
PMN
Larissa uit ‘Blind Getrouwd’ wacht weer spannend moment in haar huwelijk met Siemen
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is begonnen. Je kunt het elke zondagavond bekijken op VTM. De komende weken gaan er nog meer koppels trouwen.

Zondagavond zagen we onder meer hoe Larissa in het gemeentehuis verscheen. Ze werd door de makers gekoppeld aan Siemen. Larissa leek tevreden met haar man.

Larissa woont samen met haar broer in een appartement. Er wacht haar nu een nieuw spannend moment in haar huwelijk met Siemen. “Ik zou het moeilijk vinden als het niet zou klikken tussen mijn man en mijn broer,” licht Larissa toe in Dag Allemaal.

Larissa hoopt dat het klikt tussen haar broer Axl en haar man Siemen

“Niet dat ik de goedkeuring van mijn broer nodig heb, maar mijn man moet er rekening mee houden dat wij een goede band hebben. Al verwacht ik daar weinig problemen mee. Axl is absoluut geen moeilijke jongen en Siemen lijkt op het eerste gezicht ook met iedereen overweg te kunnen."

Larissa vertelt ook over de speciale band met haar broer. "Ik ben een jaar ouder dan mijn broer, maar ben blijven zitten in de lagere school en toen zaten we samen in de klas. Iedereen dacht dat we een tweeling waren. In het middelbaar volgden we verschillende richtingen, maar er kwam geen afstand tussen ons. Onze vriendenkring was dezelfde; we gingen samen uit.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.