Staf Coppens geschrokken van zoon Beau: "Mijn hart brak"
LHX
Staf Coppens geschrokken van zoon Beau: "Mijn hart brak"
Foto: VTM

In het nieuwe seizoen van 'Camping Coppens' toont Staf Coppens' zoon Beau zich van een erg kwetsbare kant. In een openhartig gesprek met zijn papa vertelt hij waar hij mee worstelt.

Beau Coppens is al zestien jaar, maar hij voelt zich jonger. Dat heeft veel te maken met hoe hij eruitziet. Hij is namelijk een stuk kleiner dan zijn leeftijdsgenoten. "Ik ben een meter vijftig en zij zijn een meter tachtig", klaagt hij.

"Ik vind mezelf gewoon niet leuk, of toch niet hoe ik eruitzie", zegt hij. Voor Staf Coppens is het erg confronterend om te horen. "Mijn hart brak", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

"Ik ben pas gelukkig als ik weet dat mijn kinderen gelukkig zijn. Als ze ergens ongelukkig over zijn, trek ik me dat hard aan."

Gelukkig gaat het inmiddels al beter met Beau, al heeft hij nog steeds onzekere momenten. Hoe moeilijk het ook is voor Staf, hij beseft wel dat het mooi is om zijn kinderen zo te zien groeien.

Hij is bovendien trots dat Beau zo openhartig durft te zijn. "Hij hoopt dat hij hiermee leeftijdsgenoten kan helpen", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.