Staf Coppens motiveert zijn besluit: “Foute beslissing naar onze kinderen toe als we het niet doen”
PMN
Staf Coppens motiveert zijn besluit: “Foute beslissing naar onze kinderen toe als we het niet doen”
Foto: VTM

Vanavond start het nieuwe seizoen van ‘Camping Coppens’. Je kan het weer bekijken op VTM. De uitzending start om 20.40 uur.

Vanavond opent ‘Camping Coppens’ opnieuw de deuren. Er staat heel wat te gebeuren, want Staf Coppens en zijn gezin gaan verhuizen.

De zoektocht naar een nieuwe woning verloopt echter niet erg vlot voor de familie. Maar liefst vier keer grepen Staf en Monique naast hun droomhuis. “In België koop je gewoon een huis als je de vraagprijs kan betalen, maar in Zweden werkt dat niet zo,” vertelt Staf in Het Laatste Nieuws.

Staf Coppens zegt dat hij zijn kinderen de kans wil geven om de stad te ontdekken

“Je moet een bod uitbrengen, en dan moet de eigenaar dat goedkeuren. Er kan ook een geheim bod zijn waardoor je je kans misloopt. Best frustrerend. Maar we zijn heel tevreden met onze nieuwe woning. Ze is kleiner dan onze vorige, maar met de strenge winters is dat juist een voordeel.”

Staf woont liever in de bossen dan in de stad. “Voor mij is wonen in de bossen heilzaam,” zegt hij. “Maar ik wil mijn kinderen de kans geven om het stadsleven te ontdekken. Het zou een fout zijn om hen nu weg te houden van de bewoonde wereld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.