Een bijzondere dag: K3'tjes Hanne Verbruggen en Julia Boschman delen boodschap voor Marthe De Pillecyn
LHX
Een bijzondere dag: K3'tjes Hanne Verbruggen en Julia Boschman delen boodschap voor Marthe De Pillecyn
Foto: VRT - Jokko

K3'tje Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn zijn niet alleen collega's, maar hebben ook een goede band. Dat bewijzen ze ook op Marthes verjaardag.

16 juli is de verjaardag van Marthe De Pillecyn. Ze is 28 jaar geworden. Dat laten haar K3-collega's niet zomaar ongemerkt voorbijgaan.

Op Instagram deelt Hanne Verbruggen enkele geweldige foto's van Marthe, Julia en haarzelf. "Knuffels, kussen en veel verjaardagswensen!", schrijft ze erbij. "Yes, onze levensgenieter is jarig vandaag!"

Julia Boschman deelt dan weer enkele leuke beelden in haar Instagramverhaal. "Een heel dikke zoen voor jou vandaag!", schrijft zij. "Gefeliciteerd, allerliefste Marthi! Op naar nog heel veel meer van dit soort hilarische momenten! Love you."

De laatste tijd hebben er over Marthe heel wat geruchten de ronde gedaan. Haar afwezigheid op het trouwfeest van Hanne zou volgens sommigen betekenen dat ze niet goed meer in de groep ligt en dat ze zou willen stoppen bij K3. Deze lieve verjaardagswensen bewijzen gelukkig het tegendeel!

Meer nieuws

Meer nieuws

.