Jens Dendoncker doet héél straffe onthulling over 'The Masked Singer': "Schokeffect zonder weerga"
LHX
Jens Dendoncker doet héél straffe onthulling over 'The Masked Singer': "Schokeffect zonder weerga"
Foto: VTM

Deze vrijdag is het eindelijk zover. Het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' gaat van start.

De voorbije weken werden de nieuwe pakken van 'The Masked Singer' mondjesmaat gepresenteerd. In totaal zijn ze met veertien. Het speuren is voor veel mensen al begonnen, maar op vrijdag gaat de zoektocht pas écht van start.

Aangezien de opnames al een tijdje achter de rug zijn, weet presentator Jens Dendoncker uiteraard al welke BV's er in de pakken zitten én wie de winnaar is. "Een bizar seizoen", omschrijft hij het in Humo.

Volgens hem zitten er erg veel onverwachte wendingen in. Hij mag er uiteraard nog niets concreets over vertellen, maar toch wil hij al een tipje van de sluier lichten. "Ergens in de eerste helft van het seizoen heeft één welbepaalde onthulling een schokeffect zonder weerga teweeggebracht", verklapt hij.

Niet enkel het publiek was in shock, maar ook hijzelf. "Holy shit, dacht ik. Wat. Is. Dit." Het lijkt er met andere woorden op dat er een bekend persoon uit een wel héél onverwachte hoek meedoet. 

"Laat ik zeggen dat de makers er deze keer in geslaagd zijn om nóg meer werelden bij 'The Masked Singer' te betrekken dan in de vorige seizoenen al het geval was", klinkt het. Dat belooft!

Meer nieuws

Meer nieuws

.