Een heuse verandering: Christoff heeft nieuws over zijn ex-vriend Ritchie
LHX
Een heuse verandering: Christoff heeft nieuws over zijn ex-vriend Ritchie
Foto: Instagram @christoffofficial

Vier jaar lang was Christoff samen met zijn vriend Ritchie, maar in 2021 zetten ze een punt achter hun relatie. Toch leek het even alsof het weer goed zou komen tussen hen.

Ondanks hun breuk zijn Christoff en Ritchie nog erg close. Ritchie is Christoffs roadmanager en woont ook nog steeds bij hem. 

In oktober vorig jaar leek het zelfs even alsof de twee opnieuw een koppel zouden worden. "Het gaat goed tussen Ritchie en mij. We zijn weer veel bij elkaar, maar we zijn niet samen. Ach ik wil niet op de zaken vooruitlopen, zei Christoff toen in Dag Allemaal.

Nu lijkt het erop dat dat tóch niet zal gebeuren. In een nieuw gesprek met het tijdschrift vertelt de zanger immers dat hij graag zou willen verhuizen, zónder Ritchie.

Ritchie heeft onlangs een huis gekocht in Geraardsbergen, een half uur van hem vandaan. Momenteel wonen de twee nog samen, maar daar komt dus binnenkort verandering in.

"Eigenlijk verandert er niet zoveel. Ritchie is nog steeds mijn roadmanager, en om naar huis te rijden zal hij langs mijn deur passeren. We zullen elkaar dus nog vaak zien", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.