Zien 📷 Het is vandaag feest bij het gezin van Sam Gooris
PMN
📷 Het is vandaag feest bij het gezin van Sam Gooris
Foto: VTM

Het is vandaag een speciale dag bij het gezin van Sam Gooris. Ze hebben namelijk iets te vieren. Dat laat Sam in ieder geval niet zomaar voorbij gaan.

Vandaag is er een bijzondere gelegenheid voor de familie Gooris: de 47ste verjaardag van Kelly Pfaff. Sam heeft een prachtige foto uit het archief gedeeld, waar beiden samen op staan, en dit heeft de harten van hun volgers gestolen. Het is een mooi moment om stil te staan bij de liefde die zij voor elkaar hebben en de mooie herinneringen die ze samen hebben opgebouwd.

"Van harte gefeliciteerd met je speciale dag, mijn alles," schrijft Sam bij de foto. Hij voegt eraan toe dat Kelly mag genieten van haar dag en dat hij haar steeds meer waardeert om alles wat ze voor hun gezin doet. Sam's oprechte woorden tonen de diepgewortelde liefde en dankbaarheid die hij voelt, wat het voor Kelly extra bijzonder maakt.

Kelly kan de warme woorden van haar man zeker waarderen en laat dat ook blijken in haar reactie. "Love you, mijn alles," schrijft ze terug. Samen zijn Sam en Kelly een populair en inspirerend koppel in Vlaanderen, en hun liefde is een voorbeeld voor velen. Hun band heeft niet alleen hen samengebracht, maar ook de harten van hun fans geraakt.

Op de post van Sam ontvangen ze een overvloed aan reacties. Vele volgers willen Kelly ook gelukwensen voor haar speciale dag en laten weten hoezeer ze dit geweldige koppel waarderen. "Wat zijn jullie een fantastisch stel," schrijven verschillende volgers, waarmee ze hun enthousiasme over de liefde tussen Sam en Kelly benadrukken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sam Gooris (@sam_gooris)

Meer nieuws

Meer nieuws

.