Jan Leyers heeft belangrijke waarschuwing voor Bart Kaëll
LHX
Jan Leyers heeft belangrijke waarschuwing voor Bart Kaëll
Foto: Photonews

Tijdens 'Liefde Voor Muziek' ontstond er een vriendschap tussen Bart Kaëll en Jan Leyers. Die werpt ook op professioneel vlak zijn vruchten af.

Bart Kaëll en Jan Leyers lijken dan wel uit twee verschillende werelden te komen, toch hebben de twee muzikanten een mooie samenwerking. Jan schreef Barts hit 'Wat is jouw geheim', waarmee die bijna de Zomerhit van 2023 won.

Ook 'Shalala', de nieuwe zomersingle van Bart, is geschreven door Jan. Het is duidelijk: de twee zijn een succesvolle tandem.

Ze kijken dan ook erg naar elkaar op. "Jan ademt niet alleen muziek, hij ís het. Ik denk dat Jan als een grote muzieknoot uit zijn moeder is gekomen", lacht Bart in Primo. 

"Er is iets magisch aan zijn stem", zegt Jan dan weer over Bart. "Die roept een sfeer op die ik nooit zou kunnen oproepen. Hij klinkt altijd alsof hij de zon heeft ingeslikt."

Door nauw samen te werken steken ze heel wat op van elkaar. Zo heeft Bart al van Jan geleerd dat hij zichzelf niet te veel moet wegcijferen voor anderen.

"Ik heb al tegen Bart gezegd dat hij niet op alles wat ze hem voorstellen 'ja' moet zeggen", klinkt het bij Jan. "Want iedereen die jou iets vraag, doet dat om iets van je te krijgen waar hij of zij zelf baat bij heeft."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bart Kaëll (@bart_kaell)

Meer nieuws

Meer nieuws

.