Sam Gooris maakt zich boos: “Dat gaat er bij mij niet in”
WVDS
Sam Gooris maakt zich boos: “Dat gaat er bij mij niet in”
Foto: VTM

Sam Gooris brengt momenteel het zonnetje op de radio met zijn nieuwe single Arrivederci. En natuurlijk wordt de zanger op veel zenders uitgenodigd om hierover te komen praten.

Zo was de zanger ook te gast bij Peter Van de Veire in het Radio2-ochtendprogramma Goeiemorgen Morgen! Het programma sneed ook nog een ander thema aan waar Sam zich toch wel fel over opwind.

Kinderen met een beperking moeten makkelijker op school raken, was de stelling. Het antwoord van Sam is duidelijk: “Daar moet dringend werk van gemaakt worden door onze autoriteiten. Dat zijn schrijnende verhalen”.

“We zijn 2024 en we sturen mensen de ruimte in maar onze kinderen hier in Vlaanderen moeten 2 of 3 uur in een bus zitten heen en terug. Dat gaat er bij mij niet in”, reageert Sam. “Schandalig, daar kan ik kwaad om worden.”

Sam Gooris licht ook toe aan Peter waarom die kwestie hem zo nauw aan het hart ligt. “Ik treed heel graag op voor mensen met een beperking en dan hoor dan die schrijnende verhalen en dat raakt me in mijn hart.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.