Fans hopen stiekem op meer, na het zien van foto’s van André Hazes en Monique Westenberg
WVDS
Fans hopen stiekem op meer, na het zien van foto’s van André Hazes en Monique Westenberg
Foto: Instagram @moniquenoell

De Nederlandse zanger André Hazes Jr. en Monique Westenberg hebben al, op zijn minst gezegd, een zeer onstuimige weg afgelegd op liefdesvlak. Ze zouden trouwen, daarna kwam de breuk en nu zijn ze opnieuw samen.

De vele andere vrouwen in het leven van André deden niet echt goed aan hun relatie, maar telkens weer was Monique zijn veilige haven en houvast. En die relatie lijkt nu stabieler dan ooit.

Is hun relatie stabiel genoeg voor een volgende stap, fans hopen er alvast op

Momenteel lijkt André Hazes zijn leven wel opnieuw helemaal op de rails te hebben. Zijn zangcarrière slaat weer aan en hij lijkt geen grote uitspattingen meer te hebben wat betreft drank en drugs.

En hij geniet van zijn gezin. Zo plaatst Monique op zondag heel wat foto’s op haar Instagram van een dagje op het water.

Fans hebben dan ook weer opnieuw hun hoop heel hoog zitten voor een volgende stap tussen het koppel. “Ben benieuwd of hij je ooit weer ten huwelijk gaat vragen. Zo te zien ben je toch zijn grote liefde” of “Wat een mooie vrouw ben je toch en wat een leuk stel zijn jullie. Ik heb altijd gezegd: jullie horen gewoon bij elkaar.”

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell)

Meer nieuws

Meer nieuws

.