Na 24 dagen op intensive care: Artsen van Mark Gillis hebben besluit genomen
LHX
Na 24 dagen op intensive care: Artsen van Mark Gillis hebben besluit genomen
Foto: instagram @petergillisoostappen

In de nacht van 28 op 29 juni werd Mark Gillis, de zoon van realityster Peter Gillis, in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. 24 dagen lang bracht hij door op de intensive care.

Mark Gillis was er slecht aan toe: dagenlang vocht hij voor zijn leven. Een tijdlang werd hij in een kunstmatige coma gehouden. De boosdoener? Een ernstige longontsteking.

Vorige week liet Peter Gillis weten dat het eindelijk weer wat beter met hem ging. Hij vertelde er wel bij dat Mark verward en angstig was, en dat hem een lange revalidatie te wachten staat. Hij moet onder meer weer leren lopen, praten en eten.

Intussen heeft Mark voor het eerst weer goed geslapen, waardoor hij nu veel helderder en minder onrustig is, klinkt het in een nieuw statement van de familie. Zij kunnen weer met Mark communiceren, wat de artsen erg tevreden stemt.

"Ze hebben daarom aan het begin van de middag besloten om Mark te ontslaan op de afdeling intensive care", klinkt het. "Een enorme mijlpaal na een opname van 24 dagen!" Mark is verhuisd naar een gesloten afdeling van het ziekenhuis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.