Vreselijk voor Montana Meiland: Dit heeft ze meegemaakt
LHX
Vreselijk voor Montana Meiland: Dit heeft ze meegemaakt
Foto: Instagram @montanameiland

Op korte tijd zijn de Meilandjes uitgegroeid van een anonieme familie tot bekende Nederlanders. Daar zijn uiteraard ook minder fijne kanten aan verbonden.

Als bekend persoon heeft iedereen een mening over je, en dat ervaart ook Montana Meiland. Zij baat in Noordwijk een woon- en cadeauwinkel uit.

Daar kan eender wie natuurlijk zomaar binnenkomen, en daarom heeft ze haar voorzorgen genomen. Op de ramen en in de winkel hangen briefjes waarop te lezen staat dat er geen foto's met haar genomen mogen worden.

"Het op de foto gaan werd me te veel", verklaart ze aan Party. "Ik wil gewoon graag mijn werk doen en mensen zijn gelukkig heel begripvol."

Toch betekent dat niet dat ze in haar winkel geen onaangename ervaringen heeft. "Ik heb weleens gehad dat mensen buiten de winkel staan en dan hoor ik een man: 'Oh, wat is ze lelijk, net zoals op tv'", vertelt ze.

"'Waarom ben je zo onaardig?', denk ik dan. 'Waarom moet je dat nou zo hard schreeuwen?'" Gelukkig slaagt ze erin om zulke uitspraken te relativeren. "Het zegt meer over diegene dan over mij, denk ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.