Peter Van de Velde’s hilarische klaagzang gaat viraal: "Ik lig plat van het lachen"
WVDS
Peter Van de Velde’s hilarische klaagzang gaat viraal: "Ik lig plat van het lachen"
Foto: Photo News

Peter Van de Velde heeft een video op Facebook geplaatst die al gigantisch veel bekeken is. Het is vooral de manier waarop Peter Van de Velde zijn ergernis over de afbakcultuur uitlegt die ervoor zorgt dat je niet serieus kan blijven. Zo herkenbaar ook.

“Waar zijn de warme bakkers gebleven? De opmars van de ‘afbak’ cultuur…”, is de titel van zijn betoog online. Peter ergert zich aan het feit dat sommige bakkers gewoon deeg afbakken, waardoor je zachte in plaats van krokante pistolets krijgt.

Peter Van de Velde merkt verschil op in zijn zondagse pistolet

“Dit is vooral een probleem in juli en augustus omdat de warme bakkers hier in de buurt dan tegelijk met vakantie zijn”, is de verklaring waarom hij het verschil opmerkt in zijn zondagse pistolet.

Op een heel ironische toon maakt de acteur zijn statement: “Ik ben niet gefrustreerd, maar je wil een krokante pistolet en niet zo’n spons”, aldus Peter.

Bekijk zeker het fragment hieronder en je begrijpt dat een kijker schrijft: “Ik lig plat van het lachen hoe je het uitlegt. Sjans dat wij hier in Balder nog goede bakkers hebben!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.