Stevige concurrentie op komst voor Viktor Verhulst? Deze nog jonge bekende Vlaming wordt ook dj
PMN
Stevige concurrentie op komst voor Viktor Verhulst? Deze nog jonge bekende Vlaming wordt ook dj
Foto: Play4

Het is een drukke zomer voor Viktor Verhulst. Hij is tegenwoordig een zeer gevraagde dj en deze zomer zie je hem op tal van festivals. Daarnaast zijn er ook de opnames van 'De Verhultjes'.

Viktor Verhulst heeft een platencontract getekend bij Dimitri Vegas & Like Mike, waardoor hij ook de kans kreeg om op te treden in Ibiza. Zijn hele familie was daar ook bij.

Het succes van Viktor lijkt aanstekelijk te werken. Er is nog een bekende Vlaming die haar kans wil wagen: we hebben het dan over de 17-jarige Apollonia Sterckx, beter bekend als Britney uit ‘Thuis’.

'Thuis' - actrice Apollonia Sterckx wordt ook dj

Apollonia begon tijdens de pandemie met dj’en. Intussen heeft ze het nodige materiaal aangeschaft en enkele lessen gevolgd van Amber Broos, meldt TV-Familie. Ze koos ‘API’ als dj-naam, wat haar enorm bevalt.

De actrice heeft inmiddels haar eerste gigs gehad als DJ API. “Die waren ontzettend leuk,” vertelde ze in Humo. “Het gevoel dat je mensen aan het dansen kunt krijgen, is onbetaalbaar.”

Apollonia is van plan om deze zomer ook haar eigen muziek uit te brengen. “Ik wil ontdekken hoe ik zelf dingen kan maken, met de focus op het zelf zingen. Dansbare muziek, housy disco: dat heb ik voor ogen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.