Kitty Mager uit Big Brother dolgelukkig: Nieuwe mijlpaal in haar leven bereikt
WVDS
Kitty Mager uit Big Brother dolgelukkig: Nieuwe mijlpaal in haar leven bereikt
Foto: Instagram @kitmager

Kitty Mager, die vooral bekendheid verwierf door haar roze pakje in Big Brother, is momenteel heel gelukkig. Ze is heel trots dat ze al flink is afgevallen.

Kitty vecht al haar hele leven tegen de kilo’s en in januari nam ze een weloverwogen beslissing: ze liet een gastric bypass uitvoeren. Een ingreep die haar duidelijk goed heeft gedaan.

Ze moest gewicht verliezen uit medische overwegingen en niet omdat ze Holland's Next Top Model wil worden, liet ze zelf weten. Ondertussen is haar cholesterol prima in orde en is er van de beginnende diabetes geen sprake meer.

Drie weken geleden liet ze op Instagram weten al 25 kilo te zijn afgevallen. En twee dagen geleden berichtte ze dat ze een nieuwe mijlpaal heeft bereikt.

“Wauw... 30 kilo is eraf nu. Alleen mijn knieën al zijn me zo dankbaar!”, schrijft Kitty online. “Sommige mensen moeten drie keer kijken of ik het echt wel ben... vaak is mijn stem de bevestiging.”

Maar nog niet alles is helemaal perfect, geeft de Big Brother-deelneemster toe. “Eten is soms nog wel wat lastig, maar ik heb er vertrouwen in dat het beter gaat worden. Verder voel ik me gewoon hartstikke goed!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitty Mager (@kitmager)

Meer nieuws

Meer nieuws

.