Rebecca wil iets belangrijks kwijt over breuk met 'Big Brother'-winnaar Glenn
LHX
Rebecca wil iets belangrijks kwijt over breuk met 'Big Brother'-winnaar Glenn
Foto: Play4

Enkele maanden geleden won Glenn van Himst 'Big Brother'. In het huis zei hij dat hij zijn vriendin Rebecca tijdens de finale ten huwelijk zou vragen, maar dat is er nooit van gekomen.

Maar liefst 56.266 euro won Glenn bij 'Big Brother', maar een huwelijksaanzoek kwam er niet van. Hij besloot uiteindelijk dat hij er tóch liever een romantisch moment met z'n tweeën van wilde maken.

Dat romantische moment is er uiteindelijk nooit gekomen. "Na een relatie van 10 jaar hebben Rebecca en ik besloten om als vrienden uit elkaar te gaan", klonk het enkele dagen geleden op zijn sociale media.

"De laatste maanden waren voor ons niet gemakkelijk en we zijn tot de conclusie gekomen dat onze levensvisies niet meer overeenkomen. Door onze prachtige dochter, Alysée, zullen wij in elkaars leven blijven."

De breuk heeft heel wat geruchten doen ontstaan. Sommigen vermoeden dat Glenn iets heeft met zijn 'Big Brother'-maatje Karen, en zelfs Ashley wordt hier en daar vernoemd.

Op dat vlak wil Rebecca dringend iets rechtzetten. "Glenn krijgt momenteel enorm veel negatieve berichten te lezen, maar dat is totaal niet nodig", laat ze weten op sociale media.

"Ik wil even benadrukken dat Glenn geen schuld treft, en dat de 'roddels' die online verschijnen totaal uit de lucht gegrepen zijn en niet kloppen. Bij dezen wil ik jullie vragen ons wat rust te gunnen, zodat wij dit elk op onze eigen manier kunnen verwerken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.