Een kindje voor Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels?
LHX
Een kindje voor Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels?
Foto: instagram@lynn_vdbroeck

Al enkele jaren vormen 'Thuis'-acteurs Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels een gelukkig koppel. Maar hoe zit het eigenlijk met hun kinderwens?

Vorig jaar is Lynn Van den Broeck 30 geworden, en dat is een heuse mijlpaal geweest voor haar. Ze heeft plots het gevoel gekregen dat de dingen op hun plaats vallen.

"Tevoren voelde het alsof achter alles een vraagteken stond. Ik wist nog niet precies wie ik was, en ik liep nog niet met een zelfbewuste tred door het leven. Maar plots, zodra ik 30 was, kwam er rust en vertrouwen", vertelt ze in Humo.

Ze is nu helemaal in het reine met de belangrijke kwesties in haar leven. "Mijn carrière gaat de richting uit die ik wil, en ik voel me daar goed bij. Ik weet dat ik iemand ben die liever samen dan alleen is. En ik voel dat ik op dit moment geen nood heb aan kinderen."

Met dat gebrek aan een kinderwens is ze helemaal oké. "Misschien komt dat verlangen nog opzetten, misschien niet, we zien dan wel", klinkt het. "De dingen zijn goed, de dagen zijn mooi."

Meer nieuws

Meer nieuws

.