Enorme opluchting voor Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels: "Kei-emotioneel"
LHX
Enorme opluchting voor Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels: "Kei-emotioneel"
Foto: instagram@lynn_vdbroeck

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels zijn niet alleen collega's bij 'Thuis', ze zijn ook al enkele jaren een gelukkig koppel. Sinds begin vorig jaar zijn ze verloofd.

Anderhalf jaar geleden vroeg Lynn Van den Broeck Mathias Vergels ten huwelijk. Hun verloving werd uiteraard bezegeld met een ring, maar in mei van dit jaar verdween die plotseling.

"Begin mei kwam Mathias terug van een optreden, en hij zei: 'Ik moet iets zeggen. Ik ben die ring verloren.'", vertelt Lynn op Qmusic, waar ze deze zomer het ochtendblok presenteert.

"Dat was echt heel heftig. Hij was er echt slecht van", zegt ze. Hij voelde zich enorm schuldig en wilde het kleinood meteen opnieuw laten maken. Ze besloten daar echter mee te wachten, omdat dat niet goedkoop is.

"We waren er allebei het hart van in. We hadden het opgegeven: we gingen die ring nooit terugvinden." Tot maandagochtend.

"Ik was me in de badkamer aan het schminken en er viel een dopje van een flesje. Ik zette me op mijn knieën en wilde het dopje achter het badkamermeubel pakken. Maar ik had dat dopje niet vast, maar die verlovingsring! Ongelofelijk!"

Ze maakte meteen Mathias wakker, en die kon zijn ogen niet geloven. "We werden allebei kei-emotioneel, dat was even een heel heftig moment."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lynn Van den Broeck (@lynn_vdbroeck)

Meer nieuws

Meer nieuws

.