Kijkers van 'Thuis' erg sceptisch over relatie: "Gaat niet lang duren"
LHX
Kijkers van 'Thuis' erg sceptisch over relatie: "Gaat niet lang duren"
Foto: VRT

In 'Thuis' is er een nieuw koppel ontstaan: Christine en Peter hebben elkaar gevonden. De kijkers denken er zo het hunne van.

Veel trouwe 'Thuis'-fans hebben hun twijfels over de relatie van Christine en Peter. "Ik denk dat het niet lang zal duren tussen die twee. Ze passen totaal niet bij elkaar", reageren ze op sociale media. "Vóór juni 2025 is het gedaan."

"Een bevlieging", noemen ze het. "Met Christine weet je nooit hoe het gaat uitdraaien." "Dit is nog pril. Wacht maar tot haar ware aard naar boven komt."

"Nu is Christine kalm, maar zo is ze niet. Ze zal wel gauw weer een crisis krijgen en door de mand vallen", voorspellen kijkers. "Wacht tot ze zich begint te bemoeien met de opvoeding van zijn kinderen!" "In het begin is ze heel lief, maar straks begint ze hem al rond haar vinger te winden."

Er zijn echter ook kijkers die wél geloven in de twee. "In het begin dacht ik: oeioei, Peterke toch, wat ga je nu aanvangen? Maar ik vind dat ze nu wel bij elkaar passen", klinkt het bij hen. "Hopelijk blijven ze nog lang samen. Ze passen wel mooi samen, vind ik."

"Peter biedt tegengas bij Christine en dat heeft ze nodig. Dat kan wel eens lang blijven duren." "Peter kan haar wel de baas, denk ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.