Droomreis van Dorien Reynaert neemt dramatische wending: "Evacueren"
LHX
Droomreis van Dorien Reynaert neemt dramatische wending: "Evacueren"
Foto: PhotoNews

'Buurpolitie'-actrice Dorien Reynaert is momenteel met haar gezin op reis in het westen van Canada. Het is een reis die ze al heel lang wilde maken.

Na enkele dagen in Vancouver zijn Dorien Reynaert, haar man Robin en hun zoontje Wolf de natuur in getrokken. Ze hebben een grote camperwagen gehuurd, waarmee ze het Jasper National Park ontdekken. Na drie dagen moeten ze die trip echter onderbreken.

"Het waren al drie fantastische dagen, maar we zitten momenteel even in een andere situatie", vertelt Dorien in haar Instagramverhaal. We zouden hier morgenvroeg vertrekken richting Banff, maar er zijn al een paar dagen bosbranden in de omgeving en die zijn nu plots heel dichtbij gekomen. Dat is in de laatste 35 jaar nog nooit gebeurd."

"We moeten evacueren. We hebben in allerijl onze auto moeten voltanken, want de tank was bijna leeg. Iedereen is in paniek naar de tankstations gereden, dus we hebben daar bijna een uur moeten aanschuiven."

"Hopelijk loopt het allemaal goed en kunnen we vannacht ergens slapen. En dan is het afwachten of we morgen onze weg kunnen verderzetten naar Banff, want nu zijn we in de richting aan het rijden waar we vandaan kwamen."

De kleine Wolf beseft gelukkig het gevaar niet en vindt het allemaal leuk en spannend. Robin, daarentegen, is wel wat in paniek. "Dus ik probeer vooral het hoofd koel te houden en zo efficiënt mogelijk na te denken en te handelen", aldus Dorien.

Wat het allemaal nóg vervelender maakt: Dorien had net voor het evacuatiebevel de was gedaan. Aangezien ze geen tijd hadden om terug naar de camping te rijden, hangen al hun kleren daar nog steeds. "Hopelijk kunnen we die nog terug oppikken, morgen of overmorgen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.