Ingrid uit 'B&B zoekt lief' kwaad op VTM: Ze eist compensatie
LHX
Ingrid uit 'B&B zoekt lief' kwaad op VTM: Ze eist compensatie
Foto: VTM

Bij Jelmont in Portugal hadden zowel Ingrid als Vicky een vreselijke ervaring. Ze pakten dan ook al snel hun koffers.

Jelmont leek in 'B&B zoekt lief' totaal geen interesse te hebben in Ingrid en Vicky, en was enkel met zichzelf bezig. Daardoor hielden de vrouwen het na enkele dagen al voor bekeken.

Alsof dat nog niet genoeg is, kregen ze onlangs bovendien te horen dat Jelmont in Nederland werd veroordeeld voor het plegen van ontucht met twee vrouwen. Voor Ingrid is de hele situatie erg traumatiserend: ze is er nog steeds niet goed van.

Volgens haar is VTM niet onschuldig. De productie weigerde om de opnames stil te leggen, en ook achteraf was er weinig nazorg, beweert ze.

"Een psycholoog heeft mij gebeld, maar daar had ik niets aan", klaagt ze in Dag Allemaal. "'Ik voel dat je boos bent', zei die. Ja, dat zal wel! Nu heb ik zelfs ruzie met Vicky en krijg ik op straat negatieve commentaar omdat ik zogezegd de aandacht opzoek."

Alle heisa heeft ervoor gezorgd dat ze twee dagen niet is kunnen gaan werken. "Ik ben compleet over m'n toeren en heb barstende hoofdpijn."

Aan de regisseur van 'B&B zoekt lief' heeft ze al voorgesteld dat het programma hen een weekje op reis stuurt, om wat te ontspannen. Een compensatie is voor VTM echter geen optie. "We vinden het jammer dat het verblijf bij Jelmont niet is geworden wat de dames ervan verwacht hadden. Daar kunnen we de kandidaten natuurlijk niet financieel voor vergoeden", klinkt het bij de zender.

Meer nieuws

Meer nieuws

.