Ingrid uit 'B&B zoekt lief' wil nog iets kwijt over Jelmont: "Moet opgesloten worden"
LHX
Ingrid uit 'B&B zoekt lief' wil nog iets kwijt over Jelmont: "Moet opgesloten worden"
Foto: VTM

Ingrid was een van de vrouwen die in 'B&B zoekt lief' de liefde hoopten te vinden bij Jelmont. Helaas kende haar reis naar Portugal geen happy end.

In de B&B van Jelmont beleefde Ingrid een nachtmerrie. Hij vertoonde geen interesse in haar, de kamer waarin ze logeerde was ondermaats en zij en Vicky kregen naar eigen zeggen vooral oud brood te eten.

Onlangs kreeg ze nóg een schok te verwerken, toen aan het licht kwam dat Jelmont eigenlijk Koos heet. In 2017 werd hij veroordeeld voor het plegen van ontucht met twee van zijn patiënten.

Volgens Ingrid kon Jelmont ook tijdens hun verblijf zijn handen niet thuishouden. "Vicky is wel degelijk ongepast aangeraakt door die vent, hé", zegt ze in Dag Allemaal. Ze is ervan overtuigd dat zij en Vicky geluk hebben gehad dat er niets ergers is gebeurd.

"Wanneer de cameraploeg wegging 's avonds, bleven wij achter bij een dronken, agressieve man. Dan vertelde hij dat hij er al twee keer aan gedacht had om onder 'n trein te springen, en meteen erna begon hij te roepen dat we moesten zwijgen. Die man moet opgesloten worden, ik meen het."

Meer nieuws

Meer nieuws

.