Natje uit 'B&B zoekt lief' onthult de waarheid over Wendy: "Alles was gewoon gelogen"
LHX
Natje uit 'B&B zoekt lief' onthult de waarheid over Wendy: "Alles was gewoon gelogen"
Foto: VTM

Nathalie Vindevogel, alias Natje, is één van de kandidaten die haar kans waagt bij Bart in 'B&B zoekt lief'. Tussen haar en medekandidaat Wendy zijn er heel wat spanningen.

Tijdens de opnames van 'B&B zoekt lief' droeg Natje lange tijd een geheim met zich mee. Wendy had haar namelijk in vertrouwen genomen en verteld dat ze ernstig ziek was.

Ze vroeg aan Natje om het aan niemand te vertellen, Natje had het daar erg moeilijk mee. Uiteindelijk vertelde Wendy de crew dan toch over haar ziekte, maar ze vroeg hen om het niet uit te zenden.

Toen Wendy halsoverkop vertrok, zei ze tegen Natje dat ze geopereerd moest worden. "Eén van haar zoveelste leugens, zo blijkt later... Ik wilde met de groep een beterschapskaartje versturen naar haar ziekenhuiskamer, maar in het ziekenhuis vertelden ze mij dat ze haar helemaal niet kenden...", zegt Natje tegen Het Laatste Nieuws.

"Linda en ik hebben ontdekt dat alles gewoon gelogen was", vervolgt ze. "Iedereen mag nu weten wat voor een leugenaar Wendy is. Ze heeft de hele tijd een rolletje gespeeld. Ze heeft me emotioneel meegesleurd in verzonnen verhalen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.