Zien “Wat worden ze snel groot”: Gunther Levi stelt ons zijn twee jongste kinderen voor
PMN
“Wat worden ze snel groot”: Gunther Levi stelt ons zijn twee jongste kinderen voor
Foto: Photonews

Gunther Levi staat deze zomer met De Romeo’s op het podium. Daarnaast brengt hij ook solo-optredens. Vervelen doet hij zich dus niet.

Gunther Levi was eerder deze week op bezoek bij ‘Tien Om Te Zien’. De opnames van het VTM-programma zijn in volle gang. De Romeo’s zijn ook langsgeweest. De uitzendingen op VTM starten vanaf zondag.

Gunther was niet alleen naar de opnames gekomen. Zo had hij onder meer zijn twee jongste kinderen meegebracht. Gunther nam zijn kinderen mee backstage. Hij deelde er ook een foto van op zijn Instagram.

“Trouwe fans op de repetitie van Tien Om Te Zien”, schrijft Gunther bij de foto. We zien hem achter het podium staan met aan zijn zijde z’n twee kinderen. Dat zijn Otis en Beau. Voor hen was het dus naast een dagje zee, ook nog eens achter de schermen van ‘Tien Om Te Zien’ vertoeven.

Het moet voor Otis en Beau een heel mooie dag geweest zijn. De volgers van Gunther vinden het een hele leuke foto. Er komen daar heel wat reacties op.

Alle fans zeggen hetzelfde. “Wat zijn ze gegroeid. Gunther, je hebt twee prachtige kinderen. Het is een schitterende foto.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gunther Levi (@guntherlevi)

Meer nieuws

Meer nieuws

.