Karl Vannieuwkerke slaat flater live op televisie
LHX
Karl Vannieuwkerke slaat flater live op televisie
Foto: Photonews

Al vele jaren is Karl Vannieuwkerke een vaste waarde op televisie. Ondanks zijn ervaring kan het af en toe nog eens gebeuren dat hij de bal mis slaat.

In de podcast 'De Mediawatchers' overlopen Mark Coenegracht en Robin Vissenaekens elke week wat er zoal in de media is gebeurd. In de recentste aflevering blijkt dat ze een blunder hebben opgemerkt bij Karl Vannieuwkerke.

"Hij komt er goed mee weg, want hij is een topprofessional", vertelt Mark er wel bij. Karl werkt steeds zonder autocue. "Dan kan het al eens foutlopen als je moe bent."

Wat er precies is gebeurd? "We gaan kijken naar het Europese voetbalmagazine", kondigde Karl op een gegeven moment aan. "Aster Nzeyimana staat al klaar."

Meteen besefte hij dat hij het fout had. "Ah nee, dat kan niet, die zit bij VTM", corrigeerde hij zichzelf al lachend. "Dan gaan we het gewoon zelf moeten doen."

Mark kan er alvast wel begrip voor opbrengen. "Ik denk dat Karl doodop was op het einde van de avond. Het was een heel lange avond", verklaart hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.