Gordon Heuckeroth moet op zijn uitgaven letten en roept hulp in: “Zoveel geld bespaard”
WVDS
Gordon Heuckeroth moet op zijn uitgaven letten en roept hulp in: “Zoveel geld bespaard”
Foto: Instagram @gordonheuckeroth

Gordon Heuckeroth geeft toch altijd de indruk dat hij wel zijn financiën op orde heeft en allerlei inkomsten weet binnen te halen. Maar toch is hij ook blij als hij kan besparen.

Gordon reist op en af tussen Dubai en Nederland en is constant bezig om nieuwe projecten op te richten. Als iemand zijn schaapjes op het droge heeft, is hij het wel, zou je kunnen denken.

Maar dat hij momenteel geen vast televisiecontract meer heeft, zette dat hem toch aan het denken om te besparen op zijn uitgaven. Op Instagram zien we een bericht van Gordon waarin duidelijk wordt dat hij de hulp heeft ingeschakeld van een persoonlijke adviseur.

Gordon riep hulp in van een persoonlijk adviseur

“De Maevi Coach zorgt ervoor dat je een persoonlijke adviseur krijgt die er structureel voor zorgt dat jouw maandelijkse kosten zo veel mogelijk beperkt blijven", laat hij weten terwijl hij poseert met een medewerker van Maevi Coach.

“Ik heb het zelf ook gedaan en ik had er totaal geen weet van dat ik zoveel geld jaarlijks kon besparen. Daarnaast is het enorm prettig om een vast contactpersoon te hebben die ik ten alle tijden kan benaderen als ik vragen heb!”, aldus Gordon.

Meer nieuws

Meer nieuws

.