Peter Gillis zwaar geëmotioneerd, nadat dokter details onthult over opname van zoon Mark
WVDS
Peter Gillis zwaar geëmotioneerd, nadat dokter details onthult over opname van zoon Mark
Foto: Instagram @petergillisoostappen

Vorige maand belandde Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis, op de afdeling Intensive Care. Peter hoorde achteraf dat zijn zoon van geluk mag spreken.

Mark Gillis bracht zijn moeder naar het ziekenhuis omdat zij erg ziek en dat bleek terecht, want ze kwam onmiddellijk op de intensive care afdeling te liggen. Maar volgens de dokter zag Mark er ook niet goed uit en hij dringt aan op een onderzoek.

Dokter ziet dat Mark er ook niet goed uitziet, en dringt aan op een onderzoek

Zo blijkt dat Mark een zware longontsteking heeft en hij belandt naast zijn moeder op dezelfde afdeling. “We zijn ons toen natuurlijk kapot geschrokken”, vertelt Peter aan Privé.

“De volgende ochtend zei de arts tegen ons: ‘Als we hem niet hadden onderzocht, en hij gewoon naar huis was gegaan, dan denk ik niet dat hij de volgende ochtend had gehaald!’”

En die uitspraak valt bij vader Peter Gillis natuurlijk zeer emotioneel: "Ik denk dat we hem dan dood in zijn chaletje hadden gevonden". Dat de dokter Mark onderzocht heeft, is dus zijn redding geweest. Maandag liet Peter nog weten dat zijn zoon vorige week ontslagen werd van de intensive care afdeling en dat het de goede richting uitgaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.