Adriaan Van den Hoof heeft spijt van zijn harde sms naar Fien Germijns: “Terwijl ze mij niks misdaan heeft”
PMN
Adriaan Van den Hoof heeft spijt van zijn harde sms naar Fien Germijns: “Terwijl ze mij niks misdaan heeft”
Foto: Photo News

Adriaan Van den Hoof was ooit de presentator van het VRT1-programma ‘Switch’. Na klachten van enkele vrouwen werd hij van het scherm verbannen. Het was Fien Germijns die zijn plaats innam.

Adriaan Van den Hoof zegt in Het Nieuwsblad dat hij al maanden geen alcohol meer drinkt. “In het verleden heb ik in golfbewegingen te veel geconsumeerd”, bedenkt de gevallen presentator zich. “En van drank werd ik soms boos.”

“Ik neem nu een medicijn dat er de kantjes wat afhaalt wanneer ik de boosheid voel opkomen. Soms had ik niet door dat ik te veel gedronken had. Je bent aan het koken en je drinkt een glaasje. En tegen dat ik aan tafel ging keek ik verbaasd naar de fles dat ze leeg was.”

Adriaan dronk onder meer omdat hij alleen thuis was. “Kwaad worden op de wereld, een glas wijn drinken om die boosheid af te stompen en dan nog een glas. Daarna ben ik beginnen sms’en en daar heb ik wel spijt van.”

Hij stuurde een sms naar Fien Germijns. “Toen bekend werd dat ik niet meer ‘Switch’ zou presenteren heb ik twee stomme woorden naar haar gestuurd. Ze beginnen met een F en een Y.”

“Hoe lomp kan een mens zijn. Wat heeft Fien mij verkeerd gedaan? Niets! Ik heb haar mijn excuses aangeboden. Maar het kwaad heb ik aangericht. Terwijl het om een ergernis van een paar minuten ging. Ik vind trouwens dat ze dat heel goed doet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.