Conner Rousseau voorspelt reacties: 'Haters gaan het haten'
WVDS
Conner Rousseau voorspelt reacties: 'Haters gaan het haten'
Foto: Instagram

Conner Rousseau heeft naast zijn politieke ambities ook een grote vriendenkring en veel interesses buiten de politieke wereld. Hij ontspant graag te midden van zijn vrienden.

Het is voor Conner al een zeer bewogen politiek jaar geweest met controversiële uitspraken en al de gevolgen hiervan. Een verkiezingsstrijd terwijl hij geen voorzitter meer was, en daarna weer wel.

En nu probeert hij ook nog mee een regering op de been te brengen. Allemaal projecten en gebeurtenissen die heel wat vragen van een mens.

Af en toe een festival meepikken, en alles over hebben voor zijn vrienden

Daar moet af en toe wat ontspanning tegenover staan. Regelmatig laat Conner zich opmerken op festivals of BV-feestjes. Hij geniet dan van de sfeer en zijn vrienden.

Op zaterdag plaatste Conner Rousseau op zijn Instagramverhaal nog een bericht waarmee hij de zaak van een vriend in de kijker wil zetten, maar hij kan al voorspellen dat haters hier wel commentaar op zullen hebben.

“Goede maat van mij maakt eigen kledij. Belgische makelij. En hij wou me vandaag in zijn kleren naar We Can Dance sturen. ’t Is iets bijzonders. Haters gonna hate. Maar voor mijn vrienden doe ik alles.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.