Gunther Levi is het menens in de politiek: “Toeter al jaren dat het een belangrijk thema is”
PMN
Gunther Levi is het menens in de politiek: “Toeter al jaren dat het een belangrijk thema is”
Foto: Photonews

Gunther Levi (48) had verrassend nieuws. De zanger komt op met de gemeenteraadsverkiezingen. Hij staat op de lijst van ‘HOP’. Dat staat voor ‘Hulshout Op Punt’.

Gunther legt in Dag Allemaal uit dat politiek hem altijd al geïnteresseerd heeft. “Als BV zou ik mij nooit verbinden aan een politieke kleur. Maar toen ze mij vroegen voor deze nieuwe, onafhankelijke partij, heb ik niet getwijfeld.”

“HOP is geen traditionele partij. We zijn een beetje links, een beetje rechts, een centrum. Soit, het beste van alle werelden.”

Gunther weet waar hij werk van wil maken als hij verkozen wordt. De zanger vindt verkeersveiligheid een heel belangrijk thema. Hij ondervindt het elke dag.

“Ik ben vader van twee jonge kinderen, en fiets elke dag met hen naar school”, klinkt het. “Dat zien ik zoveel dingen die voor verbetering vatbaar zijn… Indien ik verkozen wordt, wil ik daar werk van maken. Ik toeter al jaren hoe belangrijk dat thema is voor mij. Het zou hypocriet zijn om nu aan de zijlijn te blijven staan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.