Christoff maakt er komaf mee: “Het hoeft niet meer, ik moet mijzelf beschermen”
PMN
Christoff maakt er komaf mee: “Het hoeft niet meer, ik moet mijzelf beschermen”
Foto: Photonews

Christoff kreeg heel wat bagger over zich heen sinds hij mocht zingen voor de paus. Voor de zanger was dit wel het mooiste moment uit zijn carrière.

Christoff zegt in Het Laatste Nieuws besloten te hebben dat kussen voor hem niet meer hoeft. “Dat is zo sinds corona,” merkt hij op. “Temeer omdat ik mezelf moet beschermen, zeker wanneer ik twintig kerstconcerten geef en in de Lotto Arena mijn carrière vier.”

De zanger is iemand die wel houdt van een knuffel. “Al kan het natuurlijk ook deugd doen om elkaar eens goed vast te pakken. Ik heb een goede vriend; hij is hetero, en als we elkaar knuffelen, is het alsof er duizend kilo van mijn schouders valt.”

Christoff zegt kussen voor hem niet meer hoeft

Christoff is peter van Lisa-Marie, het dochtertje van zijn zus Lindsay. Lisa-Marie is alles voor hem. “Hoe zij soms mee in de zetel kruipt en mij dan vastpakt; dat is voor mij het mooiste ter wereld. Laatst waren we in Disneyland Parijs, plots kwam ze naast mij lopen en greep ze me vast: ‘Je bent de allerliefste,’ zei ze.”

“Zou ik moeten kiezen tussen haar onvoorwaardelijke liefde of nog nooit een lief hebben, dan zou ik kiezen voor nooit nog een lief te hebben. Ik heb zelf nooit kinderen gekregen, maar daar heb ik vrede mee.”

Christoff heeft zelf ook een tijdje aan kinderen gedacht. “Rond mijn dertigste hebben mijn toenmalige vriend en ik daar even over nagedacht, maar ik zat een paar maanden per jaar in Duitsland; ik kon hem daar niet mee opzadelen. En ook op financieel vlak: je moet een kind alles kunnen geven en ik wist toen niet of ik dat wel kon. Ik heb Lisa-Marie nu; het is helemaal goed zo.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.